Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Pod raclor circular cu suctiune PC-009,SC

Pod raclor circular cu suctiune PC-009,SC
Estruagua logo
[Contactati-ne pentru oferta]
PC-009,SC
Disponibil la comanda

Are actiune periferica. Efectueaza indepartarea mecanica a solidelor si a particulelor aflate in suspensie care sedimenteaza singure.

Descriere si specificatii

Pasarela

Pasarela radiala este sustinuta la un capat de pivotul central, iar in celalalt capat de caruciorul de antrenare. Este construita in forma de cutie din foi de metal si sectiuni tubulare care au rol de balustrada. Podeaua este realizaata din metal galvanizat.

Troliul de antrenare

Este localizat la capatul pasarelei si cuprinde un motor reductor si doua roti, una conducatoare, iar cealalta roata condusa. Rotile sunt sustinute de lagare cu bile.

Pivotul central

Este un ansamblu articulat care sustine unul dintre capetele pasarelei. Se roteste cu ajutorul unui rulment cu diametru mare, care a fost construit sa suporte toate fortele ce ar putea sa apara in bazin.

Jgheabul de namol

Este construit dintr-o foaie de metal si are rolul de a colecta namolul aspirat. Este suspendat fata de balustrada prin suporti.

Pompa de vid

Produce un vid ce permite transferul namolului. Este situata pe o parte a pasarelei.

Producator :
Estruagua

Brosura- Pod raclor circular cu suctiune PC-009, SC (Brosura--_Pod_raclor_circular_cu_suctiune_PC-009,_SC.pdf, 238 Kb) [Descarcare]

Declaratie de conformitate Pod raclor circular cu suctiune PC-009 (Declaratie_de_conformitate_Pod_raclor_circular_cu_suctiune_PC-009.pdf, 489 Kb) [Descarcare]