Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Pod raclor longitudinal PL-009

Estruagua logo
[Contactati-ne pentru oferta]
PL-009
Disponibil la comanda

        Descriere generala

        Podurile longitudinale sunt concepute pentru a funcționa pe bazine de forma dreptunghiulara; echipamentul se deplaseaza in ambele sensuri, controlat printr-un sistem de opritoare de cursa, care schimbă direcția acestuia in timpul deplasarii prin intermediul a doua mecanisme instalate in partea inferioara. Acestea se numesc RACLOR DE SUPRAFAȚĂ (grasimi sau materii flotante) /RACLOR DE RADIER (extracția nisipului) si realizeaza extractia grasimilor si a nisipului.

        Parti componente ale echipamentului

        Rama: Realizata din profiluri laminate de otel carbon (A/42-b), este elementul constructiv principal al masinii; la capetele acestuia se afla carucioarele, alcatuite din aceleasi profiluri laminate de otel carbon (A/42-b).

        Balustrada: Montata pe marginea podului drept mijloc de protecție, balustrada este realizata din profiluri tubulare de oțel carbon (A/42-b).

        Bratele racloare: Formate din profiluri tubulare și tabla din otel carbon (A/42-b) sau otel inoxidabil de calitate AISI-304 sau 316, cu ranforsarile, opritorul și celelalte componente corespunzatoare pentru funcționarea corecta a acestora.

        Panoul electric este compus dintr-o cabina (Himel), avand in interior componentele electrice care conduc sistemul de curatare. 

Producator :
Estruagua

Brosura-Pod longitudinal PL-009 (Brosura-Pod_longitudinal_PL-009.pdf, 348 Kb) [Descarcare]

Declaratie conformitate- Pod longitudinal PL-009 (Declaratie_conformitate-_Pod_longitudinal_PL-009.pdf, 489 Kb) [Descarcare]