Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Sulzer JWC Muffin Monster - Tocatoare pentru canalizari

gama de tocatoare pentru canalizari Sulzer Muffin Monster
Abs Sulzer logo
[Contactati-ne pentru oferta]
Disponibil la comanda

Tocătoare pentru canalizari Sulzer JWC Muffin Monster™

Tocătoarele Muffin Monster reprezintă cea mai bună tehnologie pentru mărunțirea solidelor din canalizări. Având peste 35.000 de instalări, capabilitățile dovedite ale Muffin Monster sunt legendare în rezolvarea celor mai stringente cerințe ale operatorilor de sisteme de canalizare.

Compania Sulzer a finalizat in anul 2018 achizitia JWC Environmental, producătorul echipamentelor de tocare și maceratoare pentru canalizări.

Pentru mai multe detalii despre achiziția JWC Environmental accesați comunicatul de presă publicat pe siteul Sulzer (legătură externă - click aici).

 

Utilizările principale ale tocătoarelor pentru canalizări Sulzer JWC Muffin Monster™

Tocătoarele pentru canalizări Muffin Monster™ protejează pompele și alte echipamente prin tocarea solidelor din canalizări. Sunt disponibile 3 modele diferite, fiecare având 2 configurații și sunt adecvate pentru utilizări precum:

  • Stații de pompare
  • Prelucrarea nămolurilor
  • Penitenciare
  • Tratare mecanică în stațiile de epurare
  • Stații de recepție vidanje
  • Aeroporturi

 

Tocătoarele pentru canalizări Sulzer JWC Muffin Monster™ cu tehnologii Wipes Ready - elimină problemele generate de prezența șervețelelor sintetice în sistemele de canalizări

Tocătoarele pentru canalizări Muffin Monster™ sunt disponibile cu suita de tehnologii unice Wipes Ready (pregătit pentru șervețele). Sunt proiectate pentru a reține șervețelele din apa uzată și pentru a le toca în bucăți mici ce nu se mai pot reaglomera în canalizări.

Tehnologiile Wipes Ready înglobate în tocătoarele pentru canalizări Muffin Monster™ sunt următoarele:

  • Cuțite Wipes Ready * – O combinație de cuțite zimțate și distanțiere striate toacă șervețelete în 2 direcții. Rezultă particule de dimensiuni mai mici ce nu se mai adună în aval.
  • Ghidaje laterale Delta P - direcționează solidele în cuțite fără a micșora debitul și previn depunerea de reziduuri în tocător.
  • Control optimizat al tocării (OCC)* – Raportul de demultiplicare al reductorului optimizează viteza axului pentru tocare eficientă și curățarea cuțitelor, mărește performanțele și durata de exploatare.

 

Tocătoarele Sulzer JWC Muffin Monster™ montate pe conducte - protejează pompele și cresc productivitatea instalațiilor de biogaz

Nămolurile utilizate pentru producerea de biogaz conțin de obicei cantități însemnate de solide precum: cârpe, plastice, fibre și metale ce deteriorează pompele și mixerele din metantancuri și înfundă schimbătoarele de căldură. Rezultă pierderi însemnate de bani cauzate de reparații și timpii de nefuncționare.

O unitate de producție biogaz din Catalonia, Spania, a eliminat toate aceste probleme prin instalarea unui tocător JWC Muffin Monster tip inline 30K. Pentru mai multe detalii consultați broșura aferentă din secțiunea <<Atașamente>> de mai sus sau contactați-ne.


 

Contactează-ne pentru a primi o ofertă particularizată de tocătoare pentru canalizări Sulzer JWC Muffin Monster™ sau piese de schimb.

 

Galerie video Sulzer JWC Muffin Monster™

 

 

 

Brosura gamei de tocatoare Sulzer Muffin Monster in limba romana (Muffin_Monster_romana.pdf, 8,406 Kb) [Descarcare]

Tocatoarele Sulzer Muffin Monster in statii de pompare ape uzate (engleza) (combining_pumps_and_sewage_grinders_e10588.pdf, 394 Kb) [Descarcare]

Tocatoarele Sulzer Muffin Monster in fermentatoarele de biogaz (engleza) (muffin_monster_protects_pumps_in_biogas_application_jwc_a10253.pdf, 264 Kb) [Descarcare]