Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Clasificator ciclonic cu spalare nisip CLS/LC

Seft logo
[Contactati-ne pentru oferta]
CLS/LC
Disponibil la comanda

       Clasor de nisip tip CLS/LC cu spalare si separare nisip a apelor uzate de diferite tipuri: municipale si industriale.

       Este alcatuit dintr-un bazin conic de dimensiuni mari cu rol de sedimentare si spalare a nisipului, dar si dintr-un surub pentru transportul si deshidratarea a materiei colectate.

       Forma conica a bazinului, sistemul special de spalare contracurent si viteza scazuta de rotatie a agitatorului realizeaza procesul de spalare a nisipului si de indepartare a materiei organice.

       Echipamentul este complet etans si acoperit pentru a nu permite mirosurilor sa paraseasca interiorul echipamentului.

        FUNCTIONARE

       In partea superioara a bazinului este dispusa o flansa de admisie a materiei in echipament.

       Forma conica a bazinului si sistemul de rotatie a surubului realizeaza o miscare de rotatie care realizeaza procesul de spalare si sedimentare a nisipului.

       Particulele mai grele de nisip sedimentate pe radierul bazinului, unde un sistem de spalare cu contracurent realizeaza procesul de spalare. Pe partea laterala a bazinului este dispusa o gura de evacuare care va evacua materia cu greutatea cea mai usoara.

       Surubul de pe radierul echipamentului este capabil sa extraga material colectata, deshidratata si sa o evacueze ulterior intr-un container.

Producator :
Seft