Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Filtre eliminare Sulf si Fier

[Contactati-ne pentru oferta]
FEFES
Disponibil la comanda

Filtrele din seria Impression sunt extrem de eficiente in eliminarea Hidrogenului Sulfurat si a Fierului, prezenta acestora constituind o problema intalnita des la apa potabila. Aceste echipamente inovative folosesc o tehnologie unica de filtrare a aerului prin injectie, pentru a oxida sulful sau fierul, acestea urmand sa se precipite in vederea filtrarii si eliminarii. Filtrele din seria Impression sunt ecologice - nu se folosesc substante toxice precum la alte sisteme. Rezultatul este o apa racoritoare de la robinet, de fiecare data.

Filtrele incarcate cu aer din seria Impression se dovedesc a fi eficiente in eliminarea nivelurilor crescute de sulf si fier, acestea fiind gasite in apa potabila destul de des. Filtrele sunt folosite in combinatie cu alte echipamente din seria Impression pentru a furniza o solutie completa de tratare a apei. Patul cu materialul filtrant functioneaza impreuna cu camera umpluta cu aer pentru a oxida si a filtra elementele ce contin sulf si fier. Sistemul se va regenera folosind apa obisnuita pentru spalarea inversa a sistemului si pentru a inlatura sulful, fierul si alti contaminanti.

 

content

adauga