Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Grup de pompare EBARA tip GP-GPE

Grup de pompare EBARA tip GP-GPE
logo Ebara Pumps
[Contactati-ne pentru oferta]
Disponibil la comanda

Grupurile de pompare EBARA GP sunt sisteme automate de mici dimensiuni, alcatuite din 2 sau mai multe pompe montate in paralel, proiectate si fabricate pentru a raspunde, operativ si eficient, cerintelor legate de mentinerea presiunii apei la un nivel constant in instalatii rezidentiale, comerciale, industriale si agricole.

Unitatile GP pot fi conectate direct la rezervoare cu membrana, rezervoare tampon si cele cu alimentare cu aer. Pompele care alcatuiesc unitatile GP sunt actionate cu ajutorul unor presostate montate pe panoul de comanda integrat. In cazul instalatiilor echipate cu panou de comanda cu convertizor de frecventa (GPE), pompele sunt puse in functiune de traductorul de presiune. Unitatile GPE sunt proiectate sa functioneze cu pompe controlate de convertizorul de frecventa (invertor).

Producator :
Ebara Pumps

Detalii tehnice - electropompe

Tip montaj :
  • Montaj uscat

Brosura - Grup de pompare EBARA tip GP-GPE (Brosura_-_Grup_de_pompare_EBARA_tip_GP-GPE.pdf, 394 Kb) [Descarcare]