Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Sterilizator UV 80/3 Rack LCD

[Contactati-ne pentru oferta]
UV803
Disponibil la comanda

Cantitatea minima pentru "Sterilizator UV 80/3 Rack LCD" este 1.

Sterilizator UV - prezentare generala

Sistemele de sterilizare UV din seria LCD au fost create special pentru distrugerea bacteriilor si virusurilor prezente in apa.

Sterilizator UV - principiul de functionare

Functionarea acestora este bazata pe un proces fizic, care le garanteaza siguranta utilizarii: razele ultraviolete. Razele ultraviolete create cu ajutorul unor lampi speciale cu vapori de mercur (raze UV-C λ = 254 nm) sunt germicide deoarece interactioneaza cu ADN-ul si ARN-ul la nivel molecular.

Dezordinea biostructurala creata de astfel de radiatii interfereaza cu dezvoltarea si capacitatea de reproducere a fiecarui microorganism, facandu-l inofensiv.

In general este indicat sa montati un prefiltru inainte de sterilizatorul UV, astfel retinandu-se impuritatile de orice fel. Sistemul acesta este important daca doriti sa obtineti un grad ridicat de sterilizare, deoarece daca materiile in suspensie din apa nu sunt filtrate si indepartate, scad eficienta sterilizatorului.

Daca apa care urmeaza sa fie tratata contine acid sulfuric sau o cantitate mai mare de 0,3 ppm de fier sau solide filtrabile, acestea vor forma o pelicula pe suprafata tubului de quartz acesta necesitand curatare periodica (frecventa de curatare depinde de cantitatea si calitatea apei tratate).

Contactati-ne pentru a obtine o oferta de sterilizator UV particularizata pentru Dumneavoastra.

Alimentare electrica:
230V-50/60Hz
Consum energetic:
160 W
Debit:
200 l/min
Dimensiuni panou electric:
240x190x90
Doza UV (J/m2):
400
Durata de functionare a lampii:
9000 h
Lampi:
2
Material:
AISI 304 (AISI 316L)
Presiunea maxima de operare:
9 bar
Racord intrare/iesire:
1 1/2"
Producator :
Sita

Manual instalare Sterilizator UV (LCD_RO_D.pdf, 1,607 Kb) [Descarcare]

adauga